Ikuti kisah terperinci hasil tinjauan kru Penyingkap Fakta di pelbagai lokasi menggerunkan masyarakat. ... lokasi didakwa berlaku pelbagai kejadian aneh atau penampakan entiti paranormal. Kami melangkah bersama, mengharung onak, duri dan sembilu , mendokumentasikan kenangan pahit manis namun disatukan oleh minat sama. Terima kasih kerana sudi singgah di sini.

ANKER PHOTOGRAFIBukan semua berani untuk merakamkan gambar di loksi didakwa anker atau 'keras'.  Namun dakwaan tanpa bukti nyata bukan hal harus dimomokkan ke telinga masyarakat.Kru Anker Photografi, AP juga Penyingkap Fakta ke lokasi di Bukit Tunku, Kuala Lumpur bersama model, Nur Nabila Jamaludin, 24 tahun.


Turut serta, juru gambar profesional, Mohd Kamal Mishah. Nabila tidak mengetahui keadaan sebenar lokasi dia bakal mengabadikan gambarnya.


Berikut reaksi Nabila sebaik terlihat banglo besar tersergam hampir ditelan dek lalang di bawah.


Bagaimanapun sebaik tiba di lokasi penggambaran, kru AP membuat clearance terlebih dahulu untuk memastikan kawasan ini selamat daripada sebarang ancaman.


"Selamat, cuma berhati-hati apabila melangkah, banyak paku," kata Razali.


Boy memastikan model dibawa tidak diancam bahaya atau tercedera. Manakala  Jet dan Farid berada di kawasan sekitar, sentiasa bersedia menghulurkan bantuan.


Kamal kemudian membuat persiapan sebelum merakamkan gambar Nabila.


Berikut lokasi pertama dipilih oleh juru kamera berpengalaman lebih 30 tahun dalam bidang photografi itu.


Berikut antara gambar dirakamkan oleh Kamal dan saya.


Kami kemudian bergerak ke lokasi kedua.


Itu hanya sekadar aksi spontan sahaja, Nabila selamat.


Terima kasih semua.


Jika ingin menjadi pelanggan dan melalui pengalaman unik itu samada secara individu atau berkumpulan, sila klik di sini untuk mengetahui kadar bayaran servis. Hubungi Boy di talian 019 270 9061 untuk bersama kami.